Es Gempol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ès Gempol ya iku jinis ombén saka Kabupatèn Jepara, Pati, lan Sala.[1] Ombén iku wujud duduh santen lan gelondhongan saka tepung beras raja lele, ana uga kang ditambahi pleret banjur ditambah sirup yèn péngén, yèn ora péngén sék asli tanpa sirup uga kena, sebab terkadhang ana kang ora seneng manis.

Rujukan[besut | besut sumber]