Ermawan Pratomo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ermawan Pratomo punika piyantun ingkang damel font hanacaraka wonten ing taun 2001, lan ingkah ngadahi alamat emailipun inggih punika: ermawan_jp@yahoo.com.

Pratélan piyantun ingkang ndaptarake hanacaraka ing Unicode