Ericsson T10S

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ericsson T10S
MèrekEricsson
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan1999
Ukuran105 x 49 x 24 mm (4.13 x 1.93 x 0.94 in)[1]
Bobot135 g (4.76 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable NiMH 750 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic

101 x 33 pixels, 3 x 12 chars
SwaraVibration; Monophonic ringtones, composer

Ericsson T10S ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 1999, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 49 x 24 mm déné boboté 135 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 33 piksel. Ericsson T10S dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH kapasitas 750 mAh lan bisa kanggo nganti 100 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Ericsson T10S - Full phone specifications". gsmarena.com (in Inggris). Retrieved 2018-01-17.
  2. "Harga dan Spesifikasi Ericsson T10S Januari 2018" (in Indonesia). Retrieved 2018-01-17.

Cithakan:Punsèl Ericsson