Ericsson Sh 888

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ericsson Sh 888
MèrekEricsson
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan1998
Ukuran130 x 49 x 22 mm (5.12 x 1.93 x 0.87 in)[1]
Bobot195 g (6.88 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable NiMH 800 mAh battery
PakatonanAlphanumeric

3 x 12 chars
SwaraMonophonic ringtones, composer
Konèktivitas, infrared

Ericsson Sh 888 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 1998, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 130 x 49 x 22 mm déné boboté 195 gram. Layaré alfanumerik kanthi résolusi 3 x 12 karakter. Ericsson Sh 888 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH kapasitas 800 mAh lan bisa kanggo nganti 80 jam nalika standby lan tahan 265 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Anané fitur inframérah kena kanggo sesambungan nirkabel karo piranti liya kaya ta komputer lan PDA.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Ericsson Sh 888 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Ericsson Sh 888 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Ericsson