Ericsson R520M

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ericsson R520M
MèrekEricsson
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800 / 1900
Babar pisananQ2 2001 ?
Ukuran130 x 50 x 16 mm (5.12 x 1.97 x 0.63 in)[1]
Bobot105 g (3.70 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable NiMH battery
PakatonanMonochrome graphic

5 lines
SwaraVibration; Downloadable monophonic ringtones
KonèktivitasBluetooth 1.0b, infrared

Ericsson R520M ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson.[2] Sèri iki kawanuhaké ing 1 ? taun Q2 2, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 130 x 50 x 16 mm déné boboté 105 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana game. Ericsson R520M dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH lan bisa kanggo nganti 200 jam nalika standby lan tahan 7 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Ericsson R520M - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Ericsson R520M Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Ericsson