Ericsson R310S

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ericsson R310S
MèrekEricsson
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2000
Ukuran131 x 53 x 25 mm (5.16 x 2.09 x 0.98 in)[1]
Bobot173 g (6.10 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable NiMH battery
PakatonanMonochrome graphic

5 lines
SwaraVibration; Monophonic ringtones

Ericsson R310S ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 131 x 53 x 25 mm déné boboté 173 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana game. Ericsson R310S dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH lan bisa kanggo nganti 160 jam nalika standby lan tahan 6 jam 48 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Pilihan werna kanggo Ericsson R310S ya iku Bright Orange, Nautic Blue, Aquatic Green lan Peak Yellow..

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Ericsson R310S - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Ericsson R310S Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Ericsson