Ericsson PF 768

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ericsson PF 768
MèrekEricsson
Jejaringan kang mathukGSM 1800
Babar pisanan1997
Ukuran105 x 49 x 23 mm (4.13 x 1.93 x 0.91 in)[1]
Bobot135 g (4.76 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable NiMH 550 mAh battery
PakatonanAlphanumeric

1 x 10 chars
SwaraMonophonic ringtones, composer

Ericsson PF 768 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 1997, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 49 x 23 mm déné boboté 135 gram. Layaré alfanumerik kanthi résolusi 1 x 10 karakter. Ericsson PF 768 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH kapasitas 550 mAh lan bisa kanggo nganti 60 jam nalika standby lan tahan 180 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Ericsson PF 768 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Ericsson PF 768 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Ericsson