Ericsson GH 337

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ericsson GH 337
MèrekEricsson
Jejaringan kang mathukGSM 900
Babar pisanan1995
Ukuran130 x 49 x 24 mm (5.12 x 1.93 x 0.94 in)[1]
Bobot193 g (6.81 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable NiMH 915 mAh battery
PakatonanAlphanumeric

3 x 12 chars
SwaraMonophonic ringtones

Ericsson GH 337 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 1995, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 130 x 49 x 24 mm déné boboté 193 gram. Layaré alfanumerik kanthi résolusi 3 x 12 karakter. Ericsson GH 337 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH kapasitas 915 mAh lan bisa kanggo nganti 25 jam nalika standby lan tahan 110 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Ericsson GH 337 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Ericsson GH 337 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Ericsson