Endhog isi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Scotch egg
One scotch egg (No jar of Marmite).jpg
Scotch egg, halved
JinisPicnic food
Panggonan asalEngland, London
Tlatah utawa prajaBritish Isles
Woworan pokokBoiled egg, sausage, bread crumbs
Buku masakan: Scotch egg  Médhia: Scotch egg

Endhog Skotlandia kalebu endhog alus utawa godhogan sing diwungkus daging sosis, dilapisi remah roti lan dipanggang utawa digoreng.