Emprak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Emprak, iku kesenian rakyat ing Kabupatèn Rembang. Kasenian Emprak iki cukup populèr ing saubengé Désa Kuangsan, Kacamatan Kaliori, Kabupatèn Rembang.

Pranala njaba[besut | besut sumber]