Ejaan basa Jawa ora resmi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Béda karo Ejaan basa Indonésia sing tunggal, ejaan basa Jawa ana manéka warna. Saben laladan bisa duwé cara maca lan nulis ora pada karo laladan liyané. Antarane: