Eileen Collins

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Eileen Collins
Antariksawati NASA
StatusPensiun
Lair (1956-11-19) Novèmber 19, 1956 (umur 66)
Elmira, New York, AS
Pedamelan sanèsPilot uji coba
Peringkat25px Kolonel, Angkatan Udara Amerika Sarekat
Èmblem misiSts-63-patch.png Sts-84-patch.png STS-93 patch.svg Sts-114-patch.png

Eileen Marie Collins (lair 19 Novèmber 1956; umur 66 taun) yaiku antariksawati NASA lan purnawirawati kolonel Angkatan Udhara Amerika Sarekat. Minangka mantan instruktur militer lan pilot uji coba, Collins menika pilot wadon kapisan lan komandan wadon kapisan saka pesawat ulang alik.

Wacaan tambahan[besut | besut sumber]

  • Raum, Elizabeth (2006). Eileen Collins. Chicago, Ill: Heinemann Library. ISBN 9781403469434. Dibukak ing 22 March 2019.

Pranala jaba[besut | besut sumber]