Dziecinów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Dziecinów iku sawijining désa ing Polandhia, saantarané Puławy lan Warsawa. Ing taun 2007 désa iki pedhunungé ana 704 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dziecinów&oldid=813669"