Działoszyn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Działoszyn
POL Działoszyn COA.svg
Lambang Działoszyn
Barkas:POL Działoszyn map.svg
Lokasi Działoszyn
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Działoszyn
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Działoszyn iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.