Donald Pleasence

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Donald Pleasence (1973)

Donald Henry Pleasence (October 5, 1919 – February 2, 1995) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka England.

Cathetan suku[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Donald_Pleasence&oldid=1106788"