Donald Pleasence

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Donald Pleasence (1973)

Donald Henry Pleasence (October 5, 1919 – February 2, 1995) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka England.

Catheta suku[sunting | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Donald_Pleasence&oldid=964412"