Donald Pleasence

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Donald Pleasence (1973)

Donald Henry Pleasence (October 5, 1919 – February 2, 1995) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka England.

Cathetan suku[besut | besut sumber]