Dogville

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dogville
Dogville poster.jpg
Poster kang dibabar ana ing biyoskup
Disutradarani Lars von Trier
Diprodhuseri Vibeke Windeløv
Ditulis déning Lars von Trier
Dibintangi Nicole Kidman
Lauren Bacall
Chloë Sevigny
Paul Bettany
Stellan Skarsgård
Udo Kier
Ben Gazzara
James Caan
Patricia Clarkson
Dinaratori John Hurt
Sinématografi Anthony Dod Mantle
Dibesut déning Molly Marlene Stensgård
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Lions Gate Entertainment
Tanggal metu
  • 19 Mèi 2003 (2003-05-19) (Cannes)
Suwéné
178 menit[1]
Nagara Dènmark
Swédia
Prancis
Jerman
Nèderlan
Norwégia
Finlan
Italia
Basa Inggris
Rantaman $10 yuta
Kalarisan $16.680.836

Dogville iku judhul filem kang disutradarai déning Lars von Trier. Film iki diputer kapisan ing taun 2003. Tokoh mligi, Grace, dimainké déning Nicole Kidman

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "DOGVILLE (15)". British Board of Film Classification. 2003-10-14. Dijupuk 2013-02-06.