Dogville

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Dogville iku judhul filem kang disutradarai déning Lars von Trier. Film iki diputer kapisan ing taun 2003. Tokoh mligi, Grace, dimainké déning Nicole Kidman

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "DOGVILLE (15)". British Board of Film Classification. 2003-10-14. Dijupuk 2013-02-06.