Dobczyce

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Dobczyce
POL Dobczyce COA.svg
Lambang Dobczyce
120px
Lokasi Dobczyce
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 66,63 km²
Padunung: 14.356 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
Rynek 26

32-410 Dobczyce

Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Marcin Pawlak

Dobczyce iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 14.356 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dobczyce&oldid=1002004"