Djawoto (Pulitikus)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Djawoto (lair Kendhal, 13 Sèptember 1942). Djawoto yaiku wong kang ora seneng urip sarwa gumedhé. Sajané umpama dhèwèké kepingin urip kang sarwa gumedhé isa baé, ananging dhèwèké ora gelem. Dhèwèké uga ora seneng karo PKI amarga sejatiné PKI ora ngakoni yen ana Gusti. Djawoto uga tau mèlu demo nampik PKI kang mapan ana ing Semarang. Tilas mahasiswa Fakultas Hukum UNDIP uga seneng karo tokoh Ir. Soekarno, Soeharto, Moh. Hatta iki uga duwèni kapinginan dadi pilot nalika cilikan.[1]

Putrané[besut | besut sumber]

  1. Setiyo Asihananto (18 tahun)
  2. Aji Pamungkas (15 tahun)
  3. Yuli Wirasati (12 tahun)

Pakaryané[besut | besut sumber]

1973-1975 Pangarsa BKKBN Dati II Kabupatèn Purbalingga.

1975-1976 Pangarsa BKKBN Dati II Kaupaten Batang.

1986 Pangarsa Sèksi Kepailitan wonten ing BHP Semarang

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Sadono SY, Bambang, ed. (1991). TOKOH & POTENSI KUNCI JAWA TENGAH (Apa & Siapa 1991-1992). Jl. Ngaglik Lama No.72 Semarang: Citra Almamater. p. 43.CS1 maint: location (link)