Dhinamisme

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Dinamisme)

Dinamisme iku sawijining konsèp sing nduwé sawetara arti.

  • Dinamisme (metafisika), udaran kosmologi tumrap ndonya material miturut filosofi proses.
  • Dinamisme, sebutan sing kagunakaké Virginia Postrel kanggo nerangaké filosofi sosial sing ana gandhèng cènèngé kasro owahan-owahan budaya, pilihan individual, lan masarakat tinarbuka..
  • "Dinamisme plastik", sebutan sing digunakaké déning obahan seni futuris Italia kanggo nerangaké konsèp sing gegandhèngan karo obahan obyek, intrinsik lan relatif tumrap lingkungané.
  • Keaktifan kepribadian energetik.


Disambig.svg
Punika kaca disambiguasi — satunggiling pitulung navigasi kanggé ngeteraken panjenengan marang artikel ingkang leres, antawisipun pinten artikel ingkang gadhah judul ingkang sami anging mbahas topik ingkang bènten. Menawi dhateng ing kaca puniki saking artikel sanèsipun, yogyanipun panjenengan ndandosi pranalanipun supados saged langsung manuju artikel ingkang leres.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dhinamisme&oldid=1081941"