Dhistrik Sipaliwini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lokasi Dhistrik Sipaliwini ing Suriname

Dhistrik Sipaliwini minangka distrik ing Suriname kanthi jembar 130.567 km² lan pedunung 29.210 wong (2005). Distrik iki minangka distrik kanthi wilayah paling gedhe ing Suriname.