Dhistrik Paramaribo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lokasi Dhistrik Paramaribo ing Suriname

Dhistrik Paramaribo iku dhistrik ing Suriname sing jembaré 183 km² lan pedunung 213.840 wong (2005). Ibukuthané yaiku Paramaribo.