Dhialèktologi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dialèktologi ya iku salah sijne ngèlmu kang bahas babagan dialèk, utawa cabang saka linguistik kang ngaji babagan bédané isolèk kanthi nglakokaké perbedaan mau kanthi wutuh.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. [1], Kaunduh 21/10/12.