Menyang kontèn

Dhempul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Dhempul iku bahan seng diengge kanggé nutupi bolongan ing kayu lan logam kalehan ngagem médhia cat air lan kapur.[1]

Chatetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. "Dempul". Dibukak ing 23 Mèi 2014.