Dhempul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dhempul iku bahan seng diengge kanggé nutupi bolongan ing kayu lan logam kalehan ngagem médhia cat air lan kapur.[1]

Chatetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. "Dempul". Retrieved 23 Mei 2014. Check date values in: |accessdate= (help)