Dhempul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Dhempul iku bahan seng diengge kanggé nutupi bolongan ing kayu lan logam kalehan ngagem médhia cat air lan kapur.[1]

Chatetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. "Dempul". Dibukak ing 23 Mei 2014.