Dhawet Ayu (buku)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Judhul[besut | besut sumber]

  • Dawet Aju (Dhawet Ayu)

Panganggit[besut | besut sumber]

Penerbit[besut | besut sumber]

Taun Metu[besut | besut sumber]

Katrangan[besut | besut sumber]

Pisané, carita iki kapacak ing Majalah Panjebar Semangat ing rubrik Carita Sambung. Sabanjuré, Dawet Ayu iki banjur didadéaké buku. Critané ngenani lelakoné Sriningsih kang ditundhung déning bojoné, Wiyadi, amarga didakwa laku sèdhèng (sérong). Wiyadi banjur ngrumangsani gelo, nanging Sriningsing kebanjur lunga.