Descendants 2

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Descendants 2 yaiku Film Saluran Disney Channel ingkang tayang nalika 21 Juli 2017 ing Disney Channel, lan tayang bébarengan kalihan jaringan ing Disney, ABC, Disney XD, Freeform, Film Lifetime lan Lifetime. [1] Film menika sèkuèl saking film taun 2015, yaiku Descendants . Ingkang dados tokoh inggih menika Dove Cameron, Cameron Boyce, Sofia Carson, Booboo Stewart, Mitchell Hope lan China Anne McClain . [2] [3] Lajeng film kaping tiga bakal dipuntayangaken ing taun 2019 ingkang dados pungkasan sèkuèl saking film Descandants. [4]

Tokoh[besut | besut sumber]

  • Dove Cameron minangka Mal, putrinipun Maleficent
  • Cameron Boyce minangka Carlos, putranipun Cruella De Vil
  • Sofia Carson minangka Evie, putrinipun Ratu ala
  • Booboo Stewart minangka Jay, putranipun Jafar
  • Mitchell Muga-muga dadi Ben, putranipun Belle lan Beast
  • Brenna D'Amico minangka Jane, putrinipun Fairy Godmother [5]
  • Melanie Paxson minangka Fairy Godmother, kepala sekolah Auradon Prep lan ibunipun Jane
  • Bobby Moynihan minangka jaler, segawonipin Carlos
  • Thomas Doherty minangka Harry Hook, putranipun Kapten Hook [6]
  • Dylan Playfair minangka Gil bin Gaston [7]
  • Dianne Doan minangka Lonnie, putrinipun Fa Mulan lan Li Shang
  • Jedidiah Goodacre minangka Chad Charming, putranipun Cinderella lan Pangeran Charming
  • Zachary Gibson minangka Doug, putranipun Dopey si Kurcaci
  • Anna Cathcart minangka Dizzy Tremaine, putrinipun Drizella Tremaine lan putu saking Lady Tremaine [8]
  • Dan Payne minangka Beast, Garwanipun Ratu Belle lan Rama saking Ben
  • Keegan Connor Tracy minangka Belle, Garwanipun Beast lan ibu saking Ben [9]
  • China Anne McClain minangka Uma, putrinipun Ursula [2]

Produksi[besut | besut sumber]

Undèraning Perkawis[besut | besut sumber]

Taun 2015 D23 Expo, Disney ngumummaken yen sèkuèl saking film Descendants menika sampun dipuncepakaken. [10] Pengumuman resmi dipunumumaken ing kaca Facebook Disney Channel ing 15 Oktober 2015. [11] Deadline Hollywood nglaporaken manawa Parriott lan McGibbon menika dados panulis naskah malih lan produser eksekutif kagem sèkuèl lan tokoh saking film ingkang sapisan menika dipunajab bisa dados tokoh malih ing fim Descandant 2. [12]

Casting[besut | besut sumber]

Wonten tanggal 10 Juni 2016, China Anne McClain, ingkang sampun nyarakaken Freddie ing sèrial spin-of Descendants, Descendants: Wicked World, saha diumumaken kangge tokoh ingkang minangka putri Ursula kang, Uma ing Descendants 2. [3] Ing wulan Juli 2016 diumumaken manawi Thomas Doherty minangka Harry, putranipun Kapten Hook. [6] Ing wulan Agustus 2016, Sarah Jeffery minangka Audrey mbabar manawi dhewèkè boten badhe bali, dene Brenna D'Amico nyritakaken manawi dhewèké badhe bali ing Descendants 2, kayata Dianne Doan, Jedidiah Goodacre lan Zachary Gibson. [5] Wonten tanggal 19 Juli 2017, diumumaken ing The View yen Whoopi Goldberg badhe milih Ursula, pesulap laut lan ibunipun Uma. [13] [14]

Penayangan[besut | besut sumber]

Descendants 2 debut ing Disney Channel ing Kanada tanggal 21 Juli 2017, ing wektu sing padha karo Amerika Serikat. Ing Amerika Serikat, film kasebut ditayangake bebarengan ing enem jaringan sing diduweni Disney : Disney Channel, Disney XD, Freeform, ABC, Film Lifetime lan Lifetime. [1] Ing Disney Channel, film kasebut ditayangake magepokan karo perdana ing Raven's Home, sing ditayangke sanalika sawise. [15] Ing Inggris, film kasebut ditayangake ing Disney Channel lan Disney XD tanggal 20 Oktober 2017. Ing Afrika Kidul, film kasebut ditayangkan tanggal 6 Oktober 2017.

Home Media[besut | besut sumber]

Descendants 2 ingkang dipunrilis menika awujud DVD nalika 15 Agustus 2017. Wonten Inggris, DVD menika dipunrilis nalika 23 Oktober 2017.

Penerimaan[besut | besut sumber]

Sedayanipun, film kasebut dipuntilik dening 8,92 yuta pamirsa ing enem jaringan wonten ing premier, saking film sadurungipun wonten taun 2015; langkung 13 yuta tiyang nilik ing siji menit film. [16] Ing Disney Channel, film kasebut dipuntilik dening 5.33 yuta pamirsa lan ing posisi langkung dhuwur ing televisi kabel, kanthi pikantuk rating 1.20. Senadyan mudhun saking film ingkang sapisan, film menika dipuntilik ing Disney Channel wiwit film ingkang sapisan [17] Siaran film ing ABC angsal rating/saham 0.3/3, menarik 2,41 yuta pamirsa; 0,47 yuta pamirsa nilik film ing Disney XD kanthi rating 0,12, 0,30 yuta pamirsa nonton film ing Lifetime kanthi rating 0,09, 0,26 yuta pamirsa nonton film ing Freeform kanthi rating 0,08 lan 0.15 yuta pamirso nonton film ing Film Lifetime kanthi nilai 0,05. [18] [19] Ing ttayangan ingkang dipuntundha, film kasebut ingkang noilik langsung kathah inggih menika 21 juta pamirsa. [20]

Ing Disney Channel, film menika angsal nomor kalih ing minggu rangting DVR, mlumpat 92% dadi 2,3, lan nggayuh minggu saringan ing pamirsa, mlumpat 104% kanthi tambahan 5.54 yuta pamirsa, pamirsa ingkang langkung kathah wonten ing Disney wonten kalih taun pungkasan, kanthi 10.90 yuta pamirsa ing Disney Channel. Ing Freeform, film kasebut mlumpat 207% kanthi tambahan 0.54 yuta pamirsa, kanthi total 0,80 yuta pamirsa ing Freeform; ing Film Movie Lifetime, film menika ngasilaken 96% kanthi tambahan 0,14 yuta pamirsa, kanthi total 0,29 yuta pamirsa ing Lifetime Movie. [21]

Apresiasi[besut | besut sumber]

Taun Apresiasi Kategori Panampa Asil Ref.
2018 Saturn Awards Best Television Presentation Cithakan:Pending [22]

Soundtrack[besut | besut sumber]

Sekuel[besut | besut sumber]

WOnten ing 16 Februari 2018, Disney Channel ngumumaken yen sèkuèl saking film Descendants 2 yaiku, Descendants 3, ingkang dipunjadwalakèn tayang ingkang sapisan wonten pertengahan 2019. [23]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b Saval, Malina (July 12, 2017). "‘Descendants 2’ Cast Talks ‘Bigger’ Sets and Musical Numbers at Disney Channel Premiere". Variety. Dijupuk July 17, 2017. 
  2. a b Swift, Andy (June 10, 2016). "Descendants 2 Premiering in 2017; China Anne McClain Cast as Ursula". TVLine. Dijupuk July 27, 2016. 
  3. a b Lincoln, Ross A. (June 10, 2016). "‘Descendants 2’ Greenlighted By Disney Channel For 2017, New Characters Added". Deadline Hollywood. Dijupuk July 27, 2016. 
  4. http://ew.com/tv/2018/02/16/disney-channel-descendants-3/
  5. a b Kowalski, Kristine Hope (August 12, 2016). "OMG: Are There Major Cast Shakeups Happening In 'Descendants 2'?". Twist. Dijupuk August 18, 2016. 
  6. a b Bentley, Jean (August 18, 2016). "Meet Descendants 2's Newest Villain Offspring: Captain Hook's Son, Harry". E! Online News. Dijupuk August 18, 2016. 
  7. "'Descendants 2' casts Gaston’s son — exclusive". Entertainment Weekly. August 19, 2016. 
  8. "Drizella's Daughter Has Been Cast in Descendants 2 and She is Adorable". Oh My Disney. August 25, 2016. 
  9. "In an Unprecedented, Far-reaching Programming Event, the Disney Channel Original Movie 'Descendants 2' Will Have a Simultaneous Premiere on Five Television Networks Within the Disney|ABC Television Group" (Press release). Disney|ABC Television Group. April 25, 2017. Dijupuk June 15, 2017. 
  10. Swift, Andy (August 15, 2015). "Descendants Sequel Ordered at Disney Channel". Yahoo! TV. Dijupuk August 13, 2016. 
  11. "sequel confirmation on Facebook". Disney Channel. October 15, 2015. Dijupuk October 15, 2015. 
  12. Andreeva, Nellie (October 15, 2015). "‘Descendants’ Sequel Set At Disney Channel". Deadline Hollywood. Dijupuk October 15, 2015. 
  13. "Whoopi Goldberg cast as Ursula in Descendants 2". Entertainment Weekly. July 20, 2017. 
  14. "Whoopi Goldberg Is the Voice of Uma’s Mom Ursula in Descendants 2". Oh My Disney. July 20, 2017. 
  15. "What to Watch Tonight – Raven's Home Begins, Descendants 2, Ozark and More". TVLine. July 21, 2017. Dijupuk February 3, 2018. 
  16. "‘Descendants 2’ is bigger (but also smaller) than its predecessor [Updated]". TV by the Numbers. July 24, 2017. Dijupuk July 24, 2017. 
  17. "Disney's "Descendants 2" Amasses 13 Million Total Viewers Across Its Disney Channel, ABC, Disney XD, Freeform, Lifetime and Lifetime Movies Simulcast Premieres". The Futon Critic. July 24, 2017. Dijupuk July 24, 2017. 
  18. "Friday cable ratings: ‘Descendants 2’ gives Disney the win". TV by the Numbers. July 24, 2017. Dijupuk July 24, 2017. 
  19. "‘Big Brother’ and ‘Descendants 2’ adjust up: Friday final ratings". TV by the Numbers. July 24, 2017. Dijupuk July 24, 2017. 
  20. "‘Descendants 2’ Rises to 21 Million Viewers in Delayed Viewing". Variety. July 26, 2017. Dijupuk July 26, 2017. 
  21. "‘Game of Thrones,’ ‘Descendants 2’ make big gains in cable Live +7 ratings for July 17–23". Variety. August 3, 2017. Dijupuk August 10, 2017. 
  22. McNary, Dave (March 15, 2018). "‘Black Panther,’ ‘Walking Dead’ Rule Saturn Awards Nominations". Variety. Diarsip saka asliné ing March 15, 2018. Dijupuk March 15, 2018. 
  23. Lawrence, Derek (February 16, 2018). "Disney Channel officially announces Descendants 3". Entertainment Weekly. Dijupuk February 16, 2018.