Demarai Gray

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Demarai Gray
2017083200346 2017-03-24 Fussball U21 Deutschland vs England - Sven - 1D X - 0066 - DV3P6392 mod.jpg
Gray wektu mbéla timnas Inggris U21 taun 2017
Katerangan priangga
Jeneng dawa Demarai Remelle Gray[1]
Tanggal lair (1996-06-28) 28 Juni 1996 (umur 22)
Papan lair Birmingham, Inggris
Dhuwur 5 ft 11 in (1.80 m)[2]
Posisi main Winger
Katerangan klub
Tim saiki
Leicester City
Angka 7
Karir nom
Cadbury Athletic
2006–2013 Birmingham City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2016 Birmingham City 72 (8)
2016– Leicester City 65 (4)
Tim nasional
2014 Inggris U18 3 (0)
2014–2015 Inggris U19 4 (1)
2015 Inggris U20Cithakan:Efn-ua 5 (2)
2016– Inggris U21 16 (5)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:04, 23 January 2018 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 00:04, 23 January 2018 (UTC)

Demarai Remelle Gray (lair 28 Juni 1996) yaiku pamain bal-balan profésional Inggris sing main dadi pamain sayap ing Liga Primér Inggris klub Leicester City F.C..

Grey mlebu ing sistem palatihan bal kanggo nom-noman ing klub Birmingham City, dhèwèké miwiti dhebut Liga Bal-balan nalika umur 17 taun ing wulan Oktober 2013. Wektu rong taun setengah, dhèwèké nggawé 78 pertandhingan ing kabèh kompetisi, kalebu 51 pertandhingan wiwit ing Kajuwaran, lan uwis nyethak 8 gol. Grey gabung ing klub Leicester City ing wulan Januari 2016, lan mlebu ing tim iki saka taun 2015-16 wektu tim kasil dadi jawara Liga Premier Inggris.

Dhèwèké mbela Timnas Inggris wiwit tingkat U-18 nganti U-21.

Karir klub[besut | besut sumber]

Birmingham City[besut | besut sumber]

Awal lan karir awal[besut | besut sumber]

Grey lair ing Kutha Birmingham,[3] ing endi dhèwèké mélu sekolah ing Frankley High School lan main ing tim junior Cadbury Athletic. Dhèwèké nggabung karo Academy of Birmingham ing taun 2011, lan olih béasiswa rong taun nganti Juli 2012.[4] Ing wawancara taun 2013, Gray ngetrapaké kekuwatané minangka "jangkah, dribbling lan teknik", dhèwèké nduwé gegebengan kudu "gol luwih akèh".

Pranala Njaba[besut | besut sumber]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. "Premier League Clubs submit Squad Lists" (PDF). Premier League. 26 January 2018. k. 18. Diarsip (PDF) saka asliné ing 26 January 2018. Dijupuk 26 January 2018. 
  2. "Demarai Gray". Leicester City F.C. Diarsip saka asliné ing 26 January 2018. Dijupuk 8 December 2017. 
  3. "Demarai Gray". Barry Hugman's Footballers. Dijupuk 29 June 2015. 
  4. "List of Players Registered as Scholars in Accordance with Rule C.3 Between 01/07/2012 and 31/07/2012" (PDF). The Football Association. Dijupuk 26 January 2018.