Dekonsentrasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dekonsentrasi iku kagiyatan serah terima neko-neko urasane saka pamaréntahan pusat ing badan-badan lain.[1] Kados sumber liyané jelasaken dekonsentrasi punika diparingake wewenang utawi tanggung jawab saka pamaréntah ing Gubernur diengge Wakil pamaréntah Lan/utawi ing instansi vertikal ingkang wewengkon pilihan.[2]

Chatetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. Van Hoeve. Ensiklopedia Indonesia, Jilid 7. Jakarta: Ichtiar Baru. p. 775. Unknown parameter |coauthor= ignored (|author= suggested) (help)
  2. "Dekonsentrasi (Dekon) & Tugas PEmbantuan (TP)". Retrieved 3 Juni 2014. Check date values in: |accessdate= (help)