Debat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Debat yaiki kagiyatan adu argumentasi wong siji marang liyané kang gabung dadi kelompok. Debat iku rong pihak utawa luweh racaké marang kelompok peserta lomba kang olèh kasus soko pelaksana kagiyatan.