Daylight (laguné Maroon 5)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

"Daylight" ya iku lagu kang ditindakaké déning grup band asal Amérika jenengé Maroon 5. Lagu iki dirilis minangka lagu ketelu saka album studio kepapat, Overexposed (2012). Penyanyi mligi ya iku Adam Levine nyipta lan gawé prodhuksi karo Max Martin lan Mason "MdL" Levy, karo tambahan nulis saka Sam Martin. Lagu iki duwé aliran rock alus[1][2] kang nyeritakaké bab kasadharan yèn uwong kudu lunga saka ubungan lawas, nanging ora saktenané kepéngin ninggal.

Latar wuri lan tulisan[besut | besut sumber]

"Daylight" iki diumumaké minangka lagu ketelu saka album studio kang kepapat, Overexposed (2012) ing sepisanan kala 8 Novèmber 2012 ing The Voice.[3] "Daylight" iki ditulis déning Adam Levine, Max Martin, Sam Martin lan Mason "MdL" Levy, nalika prodhuksi iki ditangani déning Levine, Martin lan MdL.[4] Levine wis nyatakaké kaping akèh yèn lagu iki dadi lagu favorit dhèwèké ing album kang padha.[5] Lagu iki alirané rock alus.

Levine nyanyi "In the daylight/ We'll be on our own/ But tonight I need to hold you so close,"[6] Helen Nowotnik saka The Triangle nganalisis yèn upamané lagu "If 'Never Gonna Leave This Bed' lan 'Must Get Out' digabung dadi siji bakal dadi lagu 'Daylight'." Pérangan intro lagu iki padha karo lagu Backstreet Boys 2005 kang judhulé "Just Want You to Know", kacathet déning Cameron Adams saka The Herald Sun.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Payne, Chris (June 26, 2012). "Maroon 5, 'Overexposed': Track-By-Track Review". Billboard. Dijupuk June 26, 2012. 
  2. Nair, Vivecka (18 July 2012). "Rebirth of Maroon 5 with Overexposed". The UrbanWire. Dijupuk 21 January 2016. 
  3. "North American Tour". Maroon 5.com. October 22, 2012. Diarsip saka sing asli ing October 24, 2012. Dijupuk October 23, 2012. 
  4. "Maroon 5 – Overexposed – Discogs". Discogs. Dijupuk October 24, 2012. 
  5. Nowotnik, Helen (July 6, 2012). "'Overexposed' lacks familiarity". The Triangle. Dijupuk December 26, 2012. 
  6. Ollison, Rashod (June 26, 2012). "'Overexposed,' Maroon 5's latest, is underwhelming". Hampton Roads. Diarsip saka sing asli ing July 1, 2012. Dijupuk June 26, 2012.