David Archuleta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
David Archuleta

David James Archuleta utawa kang kondhang nganggo jeneng David Archuleta kuwe salah sijining penyanyi saka Amérika.. David Archuleta lair tanggal 28 Dhésèmber 1990 ana ing Miami, Florida, Amérika Sarékat.[1]. David Archulleta dadi juara loro American Idol wangsa pitu, sing dadi juara sijiné David Cook.[1] Jeff Archuleta, bapake David Archuleta iku juru main terompet Jazz lan ibune kang duwé jeneng Lupe iku penyanyi kang nggedhekake lima anaké ana ing swasana kang memadai kanggo ngajar musik.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b [1] (diundhuh tanggal 22 Maret 2011)
  2. ^ archuleta/biography (diundhuh tanggal 22 Maret 2011)