David Archuleta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
David Archuleta

David James Archuleta utawa kang kondhang nganggo jeneng David Archuleta kuwe salah sijining penyanyi saka Amérika.. David Archuleta lair tanggal 28 Dhésèmber 1990 ana ing Miami, Florida, Amérika Sarékat.[1]. David Archulleta dadi juara loro American Idol wangsa pitu, sing dadi juara sijiné David Cook.[1] Jeff Archuleta, bapake David Archuleta iku pemain terompet Jazz lan ibune kang duwé jeneng Lupe iku penyanyi kang nggedhekake lima anake ana ing swasana kang memadai kanggo ngajar musik.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b [1] (diundhuh tanggal 22 Maret 2011)
  2. ^ archuleta/biography (diundhuh tanggal 22 Maret 2011)