David Alaba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
David Alaba ndhik tim bal-balan nagara Austria taun 2015

David Alaba iku pemain bal-balan profèsional sing lair ndhik Vienna, Austria tanggal 24 Juni 1992.[1] piyambaké dadi pemain sing paling enom nglakoni tetandhingan kapisané nggo tim bal-balan Austria ya iku wektu umuré isih 17 taun.[2] Pemain sing wiwit taun 2012 nganti saiki main ndhik pérangan mburi kiwa iku sadurungé sok main ndhik posisi tengah opo pérangan tengah samping kiwa utawa tengen.[2]

Karir[besut | besut sumber]

2008-2008 Austria Wien[1]

2009-2010 FC Bayern München II[1]

2009-2010 FC Bayern München[1]

2011-2011 Hoffenheim[1]

2009-2012 Austria[1]

2012-2014 Austria[1]

2014-2016 Austria[1]

2011-saiki FC Bayern München[1]

Juwara[besut | besut sumber]

Juwara Champions League karo FC Bayern München taun 2013[1]

Juwara Club World Cup karo FC Bayern München taun 2013[1]

Juwara Bundesliga karo FC Bayern München taun 2010, 2013, 2014, 2015, 2016[1]

Juwara European Super Cup karo FC Bayern München taun 2014[1]

Juwara DFB-Supercup karo FC Bayern München taun 2011, 2013, 2017[1]

Juwara DFB Pokal karo FC Bayern München taun 2010, 2013, 2014, 2016[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o "David Alaba". www.eurosport.com. Dijupuk 29 August 2016. 
  2. ^ a b "David Alaba". www.bola.net. Dijupuk 29 August 2016.