Daging sapi tuwa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Daging sapi sing wis garing umure

Penuaan daging sapi (Inggris Inggris) utawa tuwa yaiku salah sawijining jinis proses nyiyapake daging sapi kanggo dikonsumsi kanthi tuwa, supaya bisa ngilangi jaringan ikat ing njero daging.

Daging sapi sing wis tuwa wis garing ing steak

Referensi[besut | besut sumber]