Daging kucing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sajian adhedhasar iwak kucing, dimasak ing Republik Afrika Tengah

Daging kucing minangka sawijining daging sing disiapake saka kucing ingon kanggo dipangan dening manungsa. Sawetara negara mangan daging kucing kanthi rutin, dene liyane mung nggunakake daging kucing amarga nekat nalika perang utawa mlarat.

Cats at a cat meat restaurant

Referensi[besut | besut sumber]