Daftar:Kutha ing Thailand

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pratélan kutha ing nagara Thailand.

Nakhon (Kutha)[besut | besut sumber]

23 kutha

Kutha, Provinsi - Populasi ( Mèi 2006 )

Mueang (Kutha cilik)[besut | besut sumber]

117 kutha

Kutha, Provinsi