Dąbrowa Białostocka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dąbrowa Białostocka
POL Dąbrowa Białostocka COA.svg
Lambang Dąbrowa Białostocka
120px
Lokasi Dąbrowa Białostocka
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Dąbrowa Białostocka
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Dąbrowa Białostocka iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.