D'cinnamons

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
D'Cinnamons
Panggung D'cinnamons.jpg
D'cinnamons nalika manggung
Pratélan latar wuri
Saka Bandung, Indonesia
Génre Akustik
Mangsa akarya 2004 - saiki
Labèl Aquarius Musikindo
Sana jaringan http://www.dcinnamonsacoustic.com/
Anggota Diana Widoera
Ismail Bonaventura
Riana Mayasari
Tilas anggota Louise Laura Lalitanaya
Grup Band D'cinnamons

D'Cinnamons ya iku grup musik akustik ingkang asale saka Bandung, Indonesia ingkang unggah aliran musi pop akustik utawa unplugged akustik. Formasi band iki diisi kaliyan karo kalih gitar, satunggal perkusi lan bass. Band D'cinnamons sanjang kukuh ngangkat konsep akustik saka instrumen gtar lan uga suara ingkang alami. D'Cinnamons iku asma ingkang dipundhut saka basa Latin ingkang gadhah arti kayu manis, utawa rèmpah kagungan ambu kusus.

Biografi[besut | besut sumber]

Nalika labuh September 2004 D'Cinnamons dirésmike dadi band ingkang anggotané tiyang telu, ya iku Diana Widoera alias Dodo (Lead Vocals & Acoustic Guitar), Ismail Bonaventura alias Bona (Acoustic Guitar & Backing Vocal), Louise Laura Lalitanaya alias Laura (Acoustic Bass & Backing Vocal). Nanging, banjur kawinan, Laura medal saka band D'cinnamon, lan uga boten main malih kaliyan rèncang-rèncang saka band iku. D'Cinnamons, nalika rilis tembang Galih dan Ratna, namung makarya duo, karo pemain tambahan. Saiki, D'Cinnamons nambah anggota anyar, ya iku Nana (Riana Mayasari) ingkang damel bassist.

Grup Band D'cinnamons

Asma kapisan saka D'Cinnamons ya iku Irish Coffee Band ingkang anggotané tiyang papat (4). Irish Coffee manggung uga namung ing kafé lan bar ing kutha Bandung.

Diskografi[besut | besut sumber]

Album Song
Good Morning Ku Yakin Cinta
Good Morning MayDay I'm In Love
Good Morning Loving You
Good Morning Super Girl
Good Morning Tak Takut
Good Morning I.M.U.L
Good Morning Good Morning
Good Morning Semua Yang Ada
Good Morning I Love You...
Good Morning So Would You Let Me Be...
OST Cintapucino Selamanya Cinta...

Catethan Suku[besut | besut sumber]

Pranala Njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=D%27cinnamons&oldid=986256"