Cybertron

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cybertron iku planit fiksi, planit asalé karakter Transformers ing manéka wujud fiksi ing méta seri lan toyline déning Hasbro.[1] ing sèri Jepang, planit iki minangka diarani "Cybertron" (pisanan ditampilaké ing  Jepang Galaxy Force, sanajan "Cybertron" iku jeneng Jepang kanggo "Autobot")  pocapan minangka セイバートロン Seibātoron.[2] Cybertron iku dienggoni déning makluk mékanik urip saka manéka ukuran sing bisa ganti wujud dadi manéka warna jinis mesin. makluk iku sing karan Cybertronians, utawa Transformers.[3]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Transformers The Movie". IGN. Dijupuk 2010-10-12. 
  2. Transformers a near burnout // Movie tries to conquer both teens and tots-Chicago Sun-Times; August 11, 1986; by Patricia Smith
  3. http://web.archive.org/web/20040404085605/www.animerica-mag.com/features/10.02/transformers.html