Curug Silawe, Kajoran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Curug Silawé iku sawijining drojogan (curug) ana ing désa Sutapati, Kajoran, Kabupatèn Magelang. Manggon ana ing sisih kidul Gunung Sumbing. Jeneng "lawé" iku digunakaké amarga manut gugon-tuhon, akèh kemangga sing manggon ing kono. Panggonané adhem kanthi sesawangan alas pinus.