Curug Lawé (Semarang)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Curug Lawe, Semarang

Curug Lawé iku curung ing Semarang' cedhak karo curug Benowo. curug Benowo Mapan ing Pèrèng Gunung Ungaran, Désa Kalisidi, Kacamatan Ungaran Kulon, Kabupatèn Semarang. Nanging, Curug Lawé iku obyék wisata ingkang ditata kaliyan Organisasi Pemuda Désa Kalisidi, Kacamatan Gunung Pati kutha Semarang [1].

Cathétan Suku[besut | besut sumber]

  1. Wisata Curug Lawé(Kaundhuh tanggal 6 Novèmber 2015)