Menyang kontèn

Curug Lawé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Curug Lawe, Semarang

Curug Lawé iku curung ing Semarang' cedhak karo curug Benowo. curug Benowo Mapan ing Pèrèng Gunung Ungaran, Désa Kalisidi, Kacamatan Ungaran Kulon, Kabupatèn Semarang. Nanging, Curug Lawé iku obyék wisata ingkang ditata kaliyan Organisasi Pemuda Désa Kalisidi, Kacamatan Gunung Pati kutha Semarang [1].

Cathétan Suku[besut | besut sumber]

  1. Wisata Curug Lawé Archived 2016-01-28 at the Wayback Machine.(Kaundhuh tanggal 6 Novèmber 2015)