Curug Ceheng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Curug iki ana ning kecamatan sumbang. Curug ceheng gawé baturaden geger ana wisatawan sing mbludak segelem-gelem.