Cumbana payudara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ilustrasi Cumbana payudara

Cumbana payudara yaiku tumindak cumbana, sing ditindakake minangka pemanasan utawa minangka jinis non-penetrasi, sing nglibatake stimulasi palanangan pria kanthi payudara wanita lan uga kosok balene. Iki kalebu nyelehake palanangan ing antarane dodo wanita lan ngobahake palanangan munggah lan mudhun kanggo simulasi penetrasi seksual lan kanggo nggawe kesenengan seksual. Bisa digunakake minangka alternatif kanggo handjob.