Cukuran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Razor
Quattro Titanium Energy.jpg
A modern razor that uses replaceable blade cartridges
KlasifikasiPersonal grooming device
Tipe
  • straight razor
  • single-edge safety razor
  • double-edge safety razor
  • cartridge razor
  • disposable razor
  • electric razor
Dianggo karoShaving cream, shaving brush, shaving soap
Barang sing magepokanElectric razor, straight razor
Razor
Quattro Titanium Energy.jpg
A modern razor that uses replaceable blade cartridges
KlasifikasiPersonal grooming device
Tipe
  • straight razor
  • single-edge safety razor
  • double-edge safety razor
  • cartridge razor
  • disposable razor
  • electric razor
Dianggo karoShaving cream, shaving brush, shaving soap
Barang sing magepokanElectric razor, straight razor

Cukur cukur minangka alat agul- agul sing biasane digunakake kanggo nyopot rambut ing awak kanthi cara cukur . [1] Jinis cukur rambut kalebu cukur lurus, cukur pengaman, cukur nganggo, lan cukur listrik .

Nalika pisau cukur wis ana wiwit sadurunge Zaman Perunggu (obyek cukur paling tuwa wis tanggal 18.000 SM [2] ), jinis cukur cukur sing paling umum digunakake saiki yaiku cukur pengaman lan cukur listrik, sanajan liyane jinis isih digunakake.

Rujukan[besut | besut sumber]

Silet perunggu.
  1. "Definition of RAZOR". www.merriam-webster.com. Diarsip saka sing asli ing 9 July 2017. Dibukak ing 5 July 2017.
  2. Spielvogel, Jackson (2005). World History. New York: McGraw Hill. p. 25. ISBN 0-07-860702-7.