Cukur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wong nyukur gulu nggunakake cukur lurus
Cukur cukur nganggo rong lading

Cukur yaiku salah sawijining tumindak nyopot rambut, kanthi nggunakake silet utawa jinis blade liyane, kanggo irisan mudhun - ing sisih kulit utawa liya-liyane. Cukur paling umum ditindakake para pria kanggo nyopot rambut rai lan para wanita kanggo nyopot sikile lan rambut ketiak. Wong diarani cukur rambut yen dicukur jenggot . [1]

Referensi[besut | besut sumber]