Creed (band)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Creed
Creed salt lake city.jpg
Creed ing Salt Lake City,
OKtober 2009
Pratélan latar wuri
ParabanNaked Toddler, Apostle's Greed
SakaTallahassee, Florida, United States
GénreHard rock, post-grunge
Mangsa akarya1995 (1995) – 2004, 2009 - saiki
LabèlWind-up
Sing magepokanAlter Bridge, Projected
Sana jaringancreed.com
AnggotaScott Stapp
Mark Tremonti
Scott Phillips
Brian Marshall
Eric Friedman

Latar Wuri[besut | besut sumber]

Creed didamel ing kutha Tallahassee, Florida nalika taun 1995 nganggo asma kapisan Naked Toddler rikala Stapp lan gitaris Mark Tremonti, damel lagu lan dolan bareng. Banjur piyambake nyuwun pitulung marang Brian Marshall kanggo ngisi bass lan drummer Scott Phillips. Asmane dadi Creed ingkang dipendhèt saka asmane band Marshall, "Maddox Creed".

Anggota Band[besut | besut sumber]

Diskografi[besut | besut sumber]