Creed (band)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Creed
Creed salt lake city.jpg
Creed ing Salt Lake City,
OKtober 2009
Pratélan latar wuri
Paraban Naked Toddler, Apostle's Greed
Saka Tallahassee, Florida, United States
Génre Hard rock, post-grunge
Mangsa akarya 1995 (1995) – 2004, 2009 - saiki
Labèl Wind-up
Sing magepokan Alter Bridge, Projected
Sana jaringan creed.com
Anggota Scott Stapp
Mark Tremonti
Scott Phillips
Brian Marshall
Eric Friedman

Latar Wuri[besut | besut sumber]

Creed didamel ing kutha Tallahassee, Florida nalika taun 1995 nganggo asma kapisan Naked Toddler rikala Stapp lan gitaris Mark Tremonti, damel lagu lan dolan bareng. Banjur piyambake nyuwun pitulung marang Brian Marshall kanggo ngisi bass lan drummer Scott Phillips. Asmane dadi Creed ingkang dipendhèt saka asmane band Marshall, "Maddox Creed".

Anggota Band[besut | besut sumber]

Anggota Saiki

Anggota Medal

Diskografi[besut | besut sumber]