Crank

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Sutradhara Neveldine/Taylor
Prodhuser Tom Rosenberg
Skip Williamson
Michael Davis
Gary Lucchesi
Richard S. Wright
Panulis Neveldine/Taylor
Paraga Jason Statham
Amy Smart
Efren Ramirez
Dwight Yoakam
Jose Pablo Cantillo
Keone Young
Pamusik Paul Haslinger
Sinématografi Adam Biddle
Pambesut Brian Berdan
Kumpeni
pamrodhuksi
Dhistributhor Lionsgate
Lakeshore Entertainment
Surya babaran
  • Sèptember 1, 2006 (2006-09-01)
Wektu main
93 ménit
Basa Basa Inggris
Rantaman $12 million
Kalarisan $42,931,041[1]

Crank iku film sing dibintangi magepokan karo Jason Statham, film iki gadhah genré aksi. Film iki didamél nalika taun 2006.

  1. ^ "Crank (2006) - Box Office Mojo". Box Office Mojo. Retrieved 24 November 2012. 
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Crank&oldid=996584"