Crank

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Juru arah Neveldine/Taylor
Juru gawé Tom Rosenberg
Skip Williamson
Michael Davis
Gary Lucchesi
Richard S. Wright
Juru tulis Neveldine/Taylor
Juru paraga Jason Statham
Amy Smart
Efren Ramirez
Dwight Yoakam
Jose Pablo Cantillo
Keone Young
Juru musik Paul Haslinger
Sinématografi Adam Biddle
Juru besut Brian Berdan
Kongsi
panggawé
Juru dum Lionsgate
Lakeshore Entertainment
Tanggal babar
  • Sèptèmber 1, 2006 (2006-09-01)
Suwé
93 ménit
Basa Basa Inggris
Rantaman $12 million
Kalarisan $42,931,041[1]

Crank iku film sing dibintangi magepokan karo Jason Statham, film iki gadhah genré aksi. Film iki didamél nalika taun 2006.

  1. ^ "Crank (2006) - Box Office Mojo". Box Office Mojo. Retrieved 24 November 2012. 
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Crank&oldid=996584"