Conservapedia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Conservapedia
Conservapedia logo
Jinising situs
Bauwarna
Ana ing basa Basa Inggris
Kang duwé Andrew Schlafly
Digawé déning Akèh
Situs jaringan www.conservapedia.com
Dagang Ora

Conservapedia iku sawijining situs wèb bauwarna kang katulis saka cara ndeleng konservatif Amérika. Conservapedia diyasa déning Andrew Schlafly, anaké aktivis konservatif Phyllis Schlafly. Andrew Schlafly celathu alesané dhèwèké ngedegaké Conservapedia amarga mituruté Wikipedia iku liberal,anti-Kristen lan Anti-Amérika.[1][2] Béda karo Wikipedia, paham Conservapedia iku ora dhedhasar NPOV ("cara ndeleng nétral") nanging adhedasar Conservapedia Commandments ("paréntah-paréntah Conservapedia").[3] Banjur panganggo anonim ora bisa nyunting artikel.

Ing sasi Maret 2008, Conservapedia nduwé kurang luwih 22.000 artikel.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. Siegel, Robert (2007-03-13). NPR "Conservapedia: Data for Birds of a Political Feather?" Priksa gandra |url= (pitulung). Dijupuk 2007-07-26. 
  2. "Examples of Bias in Wikipedia". Conservapedia. 5 June 2007. 
  3. "Conservapedia Commandments, Conservapedia (21 March 2007)