Conrad Bain

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Conrad Bain (1975)

Conrad Stafford Bain (February 4, 1923 – January 14, 2013) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]