Clueless (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Clueless ya iku filem komèdi romantis saka Amérika taun 1995. Filem iki ditulis lan disutradarani déning Amy Heckerling. Bintang filem kasebut ya iku Alicia Silverstone, Stacey Dash, Paul Rudd, lan Brittany Murphy. Clueless diprodhuksi déning Scott Rudin lan Robert Lawrence. Carita filem iki adhedhasar saka novel Jane Austen taun 1815 kanthi irah-irahan Emma[1].

Clueless nggayuh untung $56.1 yuta ing Amérikah Sarékat. Filem iki nampa tanggapan positif saka kritikus lan dianggep minangka salah sawijining filem remaja kang paling apik ing wektu kuwi. Filem iki wis ngembangaké kultus kalebu sitkom télévisi, seri buku, lan Paramount Studios[2] ngumumaké yèn dhèwèké bakal nggawé remake filem iki.

Paraga[besut | besut sumber]

Remake[besut | besut sumber]

Ing 2018, Paramount Studios ngumumaké rencana kanggo gawé remake filem kasebut.[3][4]

Deloken sisan[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]