Ciu fortifikasi parasa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
MD 20/20 gendul

Ciu fortifikasi minangka salah sawijining jinis anggur santosa sing biasane duwe isi alkohol antarane 13% lan 20% Alkohol Berdasarkan Volume (ABV) . Biasane digawe saka anggur, woh, lan jeruk, kanthi gula tambahan, rasa buatan lan warna buatan.